Levenservaring en missie

Naast opleiding en werkervaring neem ik ook levenservaring mee, wat (met vallen en opstaan) heeft gezorgd voor een verrijking van mijzelf als mens en professional.


Hyperemesis Gravidarum en Long Covid

Tussen 2016 en 2020 maakte ik twee keer een HG-zwangerschap mee en heb daardoor (én door long-covid sinds oktober 2020) geleerd dat gezondheid en energie niet vanzelfsprekend zijn. Onderdeel van mijn missie als psycholoog is om mensen met minder zichtbare lichamelijke klachten te ondersteunen en te helpen in te zien dat zij, ondanks hun klachten, van betekenis en waarde zijn.


Van Hoogbegaafd tot Downsyndroom

Via mijn twee kinderen ben ik in aanraking gekomen met zeer uiteenlopende werelden, die toch ook overeenkomsten kennen: de wereld van meer- en hoogbegaafdheid en de wereld van het Syndroom van Down. Aan beide uiteinden van de normaalverdeling gebeuren prachtige en bijzondere dingen, die helaas soms nog niet door de wereld worden (h)erkend. Ook daarin voel ik een missie: iedereen mag er zijn, in zijn of haar eigenheid. Wat je ook met je meedraagt, je bent (juist daarmee) prachtig en van grote waarde. Dus ook als je niet hoogbegaafd bent of Downsyndroom hebt :-).

Overigens herken ik mij erg in het profiel van de hoogbegaafde en durf ik (al ben ik niet officieel getest) inmiddels te zeggen dat ik ook mijn ervaringsdeskundigheid als hoogbegaafde en hoog sensitief persoon meebreng in het contact.


Muziekprofessionals

Ook wil ik graag mijn gecombineerde ervaringen als psycholoog en professioneel musicus inzetten om andere professionals binnen de podiumkunsten te ondersteunen in het uitoefenen van hun beroep. Ik heb mij op dat gebied verdiept in onder meer het omgaan met podiumangst en positief muzikaal leiderschap.Scroll naar boven