Locatie

Afspraken bij ANTHE Psychologie zijn mogelijk op locatie (Capelle aan den IJssel, nabij Rotterdam) of via beeldbellen.


Afspraak via beeldbellen

Het is mogelijk om de sessies te doen via beeldbellen. Dat gebeurt via Teams en kan op je telefoon, tablet of pc. De dag van de afspraak krijg je van mij een link opgestuurd. Je hoeft geen programma te installeren, het volgen van de link is voldoende. Zorg wel voor een goede internetverbinding en een ruimte waarin je niet gestoord wordt.

Zelf houd ik mijn telefoon ook in de buurt, mocht de verbinding haperen. Doe jij dat ook? Dan kunnen we alsnog de sessie voortzetten.


Fysieke locatie

ANTHE Psychologie maakt gebruik van een werkplek in Canaalstaete in Capelle aan den IJssel. Dit is een flexwerkplek die per uur wordt gehuurd en dus afhankelijk is van beschikbaarheid.

Het adres van de ruimte is:
… Canaalstaete Business Center …
… Kanaalweg 33-35 …
… 2903 LR, Capelle aan den IJssel …

Let op: dit is géén postadres!

Bereikbaarheid:
– Met het openbaar vervoer is de locatie het best bereikbaar per bus (31 of 606, halte Kanaalweg, 1 minuut lopen) of metro (lijn C, halte Capelle Centrum, 10 minuten lopen). Plan hier je route met het openbaar vervoer.
– Met de auto kom je vanaf de A20 en neem je afslag 16 richting Capelle aan den IJssel. Bij de stoplichten rechts en doorrijden tot je bij de Kanaalweg komt. Het gebouw vind je aan de rechterkant. Plan hier je route met de auto. Gratis parkeren is mogelijk aan de achterzijde van het gebouw, of op nabijgelegen parkeerplaatsen: op het parkeerterrein aan de Freesiastraat, of op het parkeerterrein tegenover ’s Gravenweg 229 (zie gemarkeerde plaatsen op de afbeelding hieronder). Parkeren aan de Kanaalweg zelf is ook mogelijk, maar vaak vol.

Locatie Kanaalweg 33-35 Capelle aan den IJssel
Omcirkeld: Canaalstaete, Kanaalweg 33-35, met bijbehorende parkeerplaats
Pijlen: Overige goed bereikbare parkeeropties.


Scroll naar boven