Maatwerk

In mijn behandelingen werk ik zowel Evidence Based Practice en Practice Based Evidence. Op die manier hoop ik de zorg te kunnen bieden die goed bij jou past.


Evidence Based Practice

Tijdens de behandeling maak gebruik van goed onderzochte (evidence based) behandelvormen, zoals CGT en EMDR. Deze behandelvormen kennen goed onderzochte protocollen die aantoonbaar effectief zijn gebleken. Op deze pagina lees je daar meer over.


Maatwerk

Natuurlijk is het gebruik van goed onderzochte protocollen belangrijk. Daarnaast is het zo dat iedereen anders is. Er bestaat geen gemiddelde cliƫnt. Ik lever graag zorg op maat, zodat een behandeling ook past bij jou. We kijken samen wat goed bij jou en je situatie past. Dit doen we in overleg en we houden tijdens de sessies samen in de gaten in hoeverre het blijft aansluiten.


Practice Based Evidence

De effectiviteit van dat maatwerk houd ik bovendien in de gaten door Practice Based Evidence te werken. Je krijgt regelmatig een terugkerende (digitale) vragenlijst van mij. Deze vul je thuis is en worden vergeleken met eerdere vragenlijsten. De resultaten kun je zelf ook inzien. Aan de hand van deze resultaten krijgen we extra inzicht in de effectiviteit van de behandeling en kunnen we eventueel bijsturen. Op die manier hoop ik je de behandeling te kunnen bieden die het best aansluit bij wat je nodig hebt.

Doordat ik Practice Based Evidence te werk ga mag ik het keurmerk Aantoonbaar Beter voeren.Scroll naar boven