Voorjaarsactie!

Anthe Psychologie

ANTHE Psychologie heeft een leuke actie in de maand maart! Wil jij één van de zes gratis gesprekken? Lees snel verder en ontdek meer.

.


.

In maart is er een bijzondere dag voor mij: 21-3. Onder meer is het de eerste dag van de lente, Wereld Downsyndroomdag (mijn jongste zoontje heeft 3 x chromosoom nr. 21) en de geboortedag van J.S. Bach (grootste idool van… iedere musicus?). Toch best een goede reden om deze hoopvolle maand te vieren, dacht ik zo!

Maar hoe dan?

.


.

Om mij heen zie ik hoe mensen aan het worstelen zijn. Met hun gepieker of strenge gedachten, hun gezinssituatie, hun trauma, rouw en soms hevige emoties. Ik zou zo graag wat voor hen betekenen! Maar ik merk ook dat mensen door de hoger geworden kosten voor de vaste lasten de stap naar professionele en onvergoede hulp moeilijker kunnen zetten, al hebben ze er behoefte aan. En dat is natuurlijk logisch, maar ook heel wrang… Want juist nu kan dat luisterend oor zo welkom zijn.

Daarom wil ik wat doen voor de mensen onder ons die het op dit moment wat minder breed hebben en wél behoefte hebben aan psychologische ondersteuning. Zónder wachtlijst.

.


.

In maart 2023 wil en kan ik om die reden zes gratis gesprekken weggeven (want 2+1 + 3 = 6). Deze gesprekken van ongeveer een uur vinden telefonisch plaats, of via beeldbellen. Wil je liever op locatie (Capelle aan den IJssel)? Dat kan ook, maar vraag ik voor het gesprek een kleine vergoeding van € 21,03, wat neerkomt op ongeveer de locatiehuur. Je bent dus hoe dan ook een stuk goedkoper uit.

.


.

Heb je interesse in een gesprek, waarbij je je hart kunt luchten, van alles kunt spuien en even je ei kwijt kunt? Heb je behoefte aan een luisterend oor en iemand die je kan helpen je gedachten te ordenen? Zodat je met hervonden moed weer even verder kunt? Met misschien ook tips en adviezen om je weer even op weg te helpen, wanneer je daar behoefte aan hebt?

Schrijf je dan in via onderstaand formulier. Na ontvangst van je inschrijving neem ik zo snel mogelijk contact met je op. Komt een dag je goed uit, maar het tijdstip niet? Geef dat aan in het opmerkingenveld en ik neem contact met je op over de mogelijkheden.

Tot spreeks!

.


.

Beveiligingscode:
security code
Vul de beveiligingscode in:

Verzenden

.


.

Actievoorwaarden: 1. Eén gesprek per persoon. 2. Vol is vol. 3. Deze actie is bedoeld voor mensen die nog niet bij mij in behandeling zijn. 4. Een gesprek duurt ongeveer 60 minuten, het kan iets korter of iets langer zijn. 5. Bij aanmelding mag je aangeven of je het gesprek telefonisch, via beeldbellen, of op locatie wil. 6. Wanneer je het gesprek op locatie wil, vraag ik daarvoor een vergoeding van €21,03. 7. Wat betreft de locatie ben ik afhankelijk van beschikbaarheid. Mocht de locatie onverhoopt niet beschikbaar zijn, dan neem ik contact met je op om tot een andere oplossing te komen (datum/tijd of communicatiemiddel). 8. Bij wensen voor een ander tijdstip kun je dat aangeven in het opmerkingenveld, dan neem ik contact met je op over de mogelijkheden. 9. Ben je onverhoopt verhinderd? Dan stel ik het zeer op prijs wanneer je dat minimaal 24 uur van te voren meldt. Bij afzeggingen binnen 24 uur bij een afspraak op locatie, ben ik helaas genoodzaakt je de €21,03 in rekening te brengen. 10. Er wordt geen dossier aangemaakt en je zit nergens aan vast. Er vindt dus geen verslaglegging plaats van het gesprek. Eventuele aantekeningen die ik tijdens het gesprek maak, zullen na afloop worden vernietigd. 11. Wil je na het gratis gesprek verder bij mij in behandeling? Dan kun je dat aangeven en kan ik, wanneer je dat wil, het gesprek van de voorjaarsactie alsnog opnemen in de verslaglegging. 12. De gesprekken zijn uiteraard volledig vertrouwelijk.

.


.