Coaching voor jou

Zingeving

Heb je behoefte aan inspiratie? Wil je meer leven naar je waarden? Ben je op zoek naar zingeving? Dan kan het leuk zijn om een coachingstraject aan te gaan. Tijdens de coaching gaan we op zoek naar wat jou maakt tot wie je bent en hoe je jezelf volop tot bloei kunt laten komen. We kunnen hierbij eventueel gebruik maken van ACT.


Werkgerelateerde vragen en (persoonlijk) leiderschap

Heb je specifieke vragen? Zijn er dingen in je werk waar je steeds tegenaan loopt? Zoek je manieren om als leidinggevende op een leuke, inspirerende manier het beste uit je mensen en je bedrijf te halen? Of ben je op zoek naar effectief persoonlijk leiderschap? Ook met deze dingen kun je bij mij terecht voor coaching. Ik heb mij onder meer verdiept in positief leiderschap. Wat gaat er een wereld voor je open als je dat doet! Dat gun ik jou ook. Kom je deze wereld van positief leiderschap ontdekken in coaching? Ook heel geschikt voor muzikaal leiders (dirigenten, aanvoerders, ensembleleiders, etc.).


Coachingstraject op maat

Maak gerust een afspraak voor een gratis telefonische kennismaking en we bespreken je wensen en ambities. Je mag natuurlijk ook een bericht sturen via de contactpagina.Scroll naar boven