Voor jou

Anthe Psychologie

Anthe Psychologie richt zich op volwassenen met én zonder psychische klachten. Mensen met psychische klachten als somberheid, angst, uitputting of laag zelfbeeld kunnen bij mij in behandeling komen. Voor mensen die behoefte hebben aan nieuwe inzichten en inspiratie terwijl ze geen specifieke klachten hebben, bied ik coaching aan.

.


.

Specifieke doelgroepen

Iedereen is welkom om bij mij in behandeling te komen of een coachingstraject te beginnen. Daarnaast is het goed om te weten dat ik specifieke kennis heb over:
– Depressieve klachten
– Overspannenheid en burn-out
Traumagerelateerde klachten
HG-zwangerschap
Meer- en hoogbegaafde volwassenen
Musici en andere podiumkunstenaars
– Positieve psychologie

.


.

Behandeling

Ervaar je milde tot matige psychische klachten door bijvoorbeeld lichamelijke ziekte of beperking? Voel je je uitgeblust? Voel je je angstig? Dan ben je bij mij welkom voor behandeling.

In het bijzonder richt ik mij op mensen met psychische klachten door, of in combinatie met lichamelijke klachten. Denk aan mensen die moeten leven met CVS (chronisch vermoeidheidssyndroom), Long-Covid, SOLK (somatisch onvoldoende verklaarbare lichamelijke klachten), en een zwangerschap moeten doorstaan met HG (hyperemesis gravidarum). Psychische klachten hierbij kunnen zijn:
– Somberheid
– Angst
– Concentratie- en geheugenproblemen
– Slaapproblemen
– Laag zelfbeeld

Ook kan ik je behandelen wanneer je last hebt van angst- en traumaklachten, bijvoorbeeld bij:
– Podium- of spreekangst
– Verwerking van nare ervaringen (denk daarbij ook aan het verwerken van een HG-zwangerschap of andere hevige ziekte)

Behandelvormen die ik kan inzetten zijn onder meer CGT, ACT en EMDR. Op de betreffende pagina’s kun je daar meer over lezen.

Heb je zeer heftige psychische klachten? Dan kan ik je misschien niet voldoende ondersteunen en moet ik je doorverwijzen. Weet je niet zeker of je tot mijn doelgroep behoort? Neem gerust contact met me op, dan bekijken we samen je situatie en onderzoeken we in hoeverre ik iets voor jou kan betekenen.

.


.

Coaching

Heb je behoefte aan inspiratie? Wil je meer leven naar je waarden? Ben je op zoek naar zingeving? Dan kan het leuk zijn om een coachingstraject aan te gaan. Tijdens de coaching gaan we op zoek naar wat jou maakt tot wie je bent en hoe je jezelf volop tot bloei kunt laten komen. We kunnen hierbij eventueel gebruik maken van ACT.

Heb je specifieke vragen? Zijn er dingen in het dagelijks leven of in je werk waar je steeds tegenaan loopt? Zoek je manieren om als leidinggevende op een leuke, inspirerende manier het beste uit je mensen en je bedrijf te halen? Of ben je op zoek naar effectief persoonlijk leiderschap? Ook met deze dingen kun je bij mij terecht voor coaching. Ik heb mij onder meer verdiept in positief leiderschap. Wat gaat er een wereld voor je open als je dat doet! Dat gun ik jou ook. Kom je deze wereld van positief leiderschap ontdekken in coaching? Ook heel geschikt voor muzikaal leiders (dirigenten, aanvoerders, ensembleleiders, etc.).

Maak gerust een afspraak voor een gratis telefonische kennismaking en we bespreken je wensen en ambities. Je mag natuurlijk ook een bericht sturen via de contactpagina.

.


.

VOOR WIE?
Voor jou
Musici en co.
Hoogbegaafd?
Hyperemesis Gravidarum

.


.