Tarieven

Er zijn verschillende mogelijkheden binnen ANTHE Psychologie. Enerzijds bied ik psychologische behandeling (bijvoorbeeld behandeling bij overspannenheid, burn-out, angst of trauma), anderzijds begeleidingstrajecten (zoals coaching bij positief muzikaal leiderschap).


Tarieven 2024

In onderstaand overzicht vind je de geldende tarieven voor 2024.

Oriënterend gesprek (telefonisch), +/- 30 minutenGratis
Intake (behandeling*/coaching**)€97,- / € 117,50
Psychologische behandeling*, per sessie van +/- 60 minuten€ 97,-
Coaching**, per sessie van +/- 60 minuten€ 117,50
Coaching-traject** van 5 sessies€ 499,-
No-show of afzegging binnen 24 uur (behandeling*/coaching**)€ 49,- / €59,-
* Psychologische behandeling is vrijgesteld van BTW
** Coaching is inclusief 21% BTW

De bedragen zijn inclusief de kosten van voorbereidingstijd, administratie, tussentijds (kort) contact en eventueel contact met de huisarts of andere hulpverleners (dat laatste uiteraard alleen wanneer gewenst en in overleg). Betaling is mogelijk via betaalverzoek of bankoverschrijving. Betaling per sessie geschiedt achteraf. Betaling van een traject geschiedt voorafgaand aan het traject.

Zo nu en dan zijn er speciale acties. De actietarieven zullen dan te vinden zijn op de betreffende actiepagina.


Afspraak afzeggen

Kun je toch niet naar de afspraak komen? Wanneer je onverhoopt verhinderd bent, kun je de afspraak minimaal 24 uur van te voren kosteloos afzeggen. Bij niet of niet-tijdige afzegging ben ik genoodzaakt een deel van de kosten (€ 49,- bij psychologische behandeling/ € 59,- bij coaching) in rekening te brengen. Dit is noodzakelijk in verband met het reserveren van tijd en behandelruimte. Deze annuleringstarieven gelden ook tijdens een coaching-traject; de gemiste sessie zal dan uiteraard wel op een ander moment worden ingehaald.

Bij het tussentijds stopzetten van een coaching-traject door de cliënt is er geen restitutie van de resterende sessies.


Vergoeding

Omdat ik als masterpsycholoog geen BIG-registratie heb, zijn de behandelingen helaas niet vergoed vanuit de zorgverzekering. Werkgevers zijn steeds vaker bereid bij te dragen aan de kosten voor de behandeling, omdat zij er ook baat bij hebben dat je weer goed in je vel zit.

Een voordeel van onvergoede zorg is dat ik ook niet gebonden ben aan regels die vanuit zorgverzekeraars worden opgelegd. Daardoor kan het traject wat je bij mij aangaat helemaal passend worden ingericht. Een traject op maat!

Ben je zelfstandige of heb je een bedrijf? Wanneer de coaching in zijn geheel gericht is op je loopbaan of beroep zijn de kosten aftrekbaar voor de inkomstenbelasting.Scroll naar boven