Novemberactie


Deze maand bestaat ANTHE Psychologie 1 jaar.


ANTHE viert in november 2023 de eerste verjaardag! Tijd voor een novemberactie.

Het is een mooi en bijzonder jaar is het geweest, met veel goede gesprekken, mooie nieuwe inzichten, interessante bijscholingen en fijne intervisies. Om deze mijlpaal met jullie te vieren, lanceer ik daarom deze maand een leuke novemberactie.


NOVEMBERACTIE 2023

Voor iedere nieuwe cliënt die zich in november 2023 aanmeldt is de eerste sessie slechts 39 euro!


Neem dus gauw contact op via het contactformulier en zet in de onderwerpregel “Novemberactie”.

Wil je liever meteen al een afspraak plannen om kennis te maken? Dat kan ook! Onderaan deze pagina (op tablet of smartphone) of in de zijbalk rechts (pc) vind je de link naar de online agenda. Een telefonisch oriënterend gesprek is trouwens sowieso altijd gratis. Samen met een eerste sessie tegen een laag tarief heb je dus al heel veel gesprek voor een kleine investering 🙂 .


Spreek ik je snel?

ANTHE Psychologie

Tot binnenkort!


Actievoorwaarden: 1. Deelname voor deze actie is mogelijk bij aanmelding als nieuwe cliënt in november 2023. 2. Bij deze actie kost de eerste sessie (dus de sessie ná het gratis oriënterend gesprek) slechts 39 euro. 3. Deze eerste sessie dienst plaats te vinden in november of december 2023 en wordt gepland in overleg met elkaar. 4. De sessie heeft de gebruikelijke lengte van ongeveer 60 minuten, het kan iets korter of langer zijn al naar gelang dit nodig blijkt. 5. De actie geldt voor zowel behandeling als coaching. 6. De sessie kan telefonisch, via beeldbellen, of op locatie plaatsvinden. 7. Wat betreft de locatie is ANTHE Psychologie afhankelijk van beschikbaarheid. 8. Ben je onverhoopt verhinderd voor deze sessie? Laat dat dan minimaal 24 uur van te voren weten. Bij afzeggingen binnen 24 uur is ANTHE Psychologie genoodzaakt een afwezigheidstarief te rekenen, in het geval van deze actie is dat €25,- euro. 9. Bij afzegging door de cliënt kan de actiesessie eenmalig worden verzet. Wordt een tweede poging van de actiesessie geannuleerd door de cliënt, dan vervalt het actietarief. 10. Bij afzegging door ANTHE Psychologie zullen er geen kosten in rekening worden gebracht en zal de actiesessie opnieuw worden gepland, ook wanneer dit buiten de actietermijn is. 11. De algemene voorwaarden en privacyverklaring van ANTHE Psychologie zijn verder van toepassing op deze actie en de actiesessie.

Scroll naar boven