HG Awareness Month – winactie!

Anthe Psychologie

DEELNAME AAN DEZE WINACTIE IS GESLOTEN

In mei is het HG Awareness Month. Omdat ANTHE Psychologie zich in het bijzonder richt op mensen die te maken hebben met deze ziekte (zelf of als partner van), is er deze maand een winactie. Doe mee en win een gratis sessie!

Heb je HG? Ben je daarvan herstellende? Of ben je partner van iemand die HG heeft (gehad)? Voor jou is deze actie bedoeld.

.


.

Zwangere en partner met HG

.


.

Hoe kun je deelnemen aan deze actie?

Geef je op door je naam en e-mailadres* hieronder in te voeren. Opgeven voor deze actie kan t/m zondag 21 mei. Op maandag 22 mei ontvang je een e-mail met de uitslag.

*Je gegevens die je invult via het actieformulier zullen alleen worden gebruikt om je op de hoogte te brengen van de uitslag. Na afloop van de actie zullen je gegevens worden gewist.

.


.

Wijs gerust ook anderen die te maken hebben met HG op deze actie.
Want iedereen met deze ziekte verdient het om gehoord te worden.

.


.

Actievoorwaarden: 1. Opgeven voor deze actie kan van 15 mei 2023 t/m 21 mei 2023. 2. Op maandag 22 mei 2023 zul je per e-mail op de hoogte worden gesteld of je één van de gelukkigen bent. 3. Over de uitslag kan niet worden gecorrespondeerd. 4. Deze actie is bedoeld voor mensen die nog niet bij ANTHE Psychologie in behandeling zijn. 5. Een sessie duurt normaal gesproken ongeveer 60 minuten, het kan iets korter of iets langer zijn. Wanneer je erg ziek bent en dit te lang is, geef dat gerust aan. We passen de duur dan aan aan wat voor jou haalbaar is. De gratis sessie kan echter niet worden opgesplitst in meerdere kortere sessies. 6. De sessie kan zowel telefonisch, via beeldbellen, of op locatie plaatsvinden. Wanneer je de sessie op locatie wil, rekent ANTHE Psychologie daarvoor een locatievergoeding van €25,00. 7. Wat betreft de locatie is ANTHE Psychologie afhankelijk van beschikbaarheid. 8. Heb je als winnaar een afspraak gepland, maar ben je onverhoopt verhinderd? Laat dat dan alsjeblieft minimaal 24 uur van te voren weten. Bij afzeggingen binnen 24 uur bij een afspraak op locatie, is ANTHE Psychologie helaas genoodzaakt je de locatiekosten van €25,00 in rekening te brengen. 9. Je gegevens die je invult via het actieformulier zullen alleen worden gebruikt om je op de hoogte te brengen van de uitslag. Na afloop van de actie zullen je gegevens worden gewist. 10. Er wordt geen dossier aangemaakt en je zit nergens aan vast. Er vindt dus geen verslaglegging plaats van de te winnen sessie. Eventuele aantekeningen die ik tijdens deze sessie maak, zullen na afloop worden vernietigd. 11. Wil je na de gratis sessie verder bij mij in behandeling? Dan kun je dat aangeven en kan er, wanneer je dat wil, een samenvatting van deze sessie alsnog worden opgenomen in de verslaglegging. 12. Alle sessies, dus ook die tijdens deze winactie, zijn uiteraard volledig vertrouwelijk.

.


.

VOOR WIE?
Voor jou
Behandeling voor jou
Coaching voor jou
Musici en co.
Hoogbegaafd?
Hyperemesis Gravidarum
Gevangen in HG
Wat is HG?
Psychologische hulp bij en na HG
HG Awareness Mont – Winactie!

.


.